Wachtwoord vergeten

23-10-2018

Nieuw HD combi cctv camera tester van TICCTV.

Nieuwe tester van TICCTV de camera tester voor de Engineer, Installateur en onderhoud- storingsdiensten.

Eenvoudig testen het beter inzichtelijk maken van problemen, probleemoplossen gaat dieper en sneller. De HD Combi cctv camera tester type A8 is een compacte, robuuste en duurzame HD Combine CCTV-tester. Het is bedoeld voor Beveiliging- Engineering, en voor  controle van installatie, foutopsporing, probleemoplossing en onderhoud. Deze testtool wordt gecombineerd met Onvif-test (nieuwste versie), TDR, digitale multimeter, optische meter, draadloze test (spectrum-, wifi- en wifi-signaaltest), zeer gebruiksvriendelijk.

HD combi camera tester voor engineer en storingsdiensten

Nieuw A8 HD combi tester

A8 heeft krachtige gegevensanalysemogelijkheden. Het kan gegevens uit de tijdsperiode vastleggen, een screenshot van een evenement – wavevorm om de gebruiker te helpen de moeilijkste intermitterende gebeurtenis op te lossen, en het is handig voor de technicus om te controleren en analyseren. De CCTV camera tester waar u mee meer kunt oplossen, sneller en beter.

U kunt in onze shop nu al bestellen vanaf december uit voorraad leverbaar. Bij bestellingen voor 1 december 2018, 15% korting op de verkoop prijs.

 

___________________________________________________________________________________

 

10-9-2018

Noyafa glasvezel vermogensmeter.

Dark Eye introduceerd een nieuwe tester voor het doormeten van glasvezel bekabeling.

Noyafa Optical Power Meter (Vermogensmeter).

Het snel doormeten van een Glasvezel wordt gedaan door te meten met een Lichtbron (LED/Laser source) en Optical Power Meter (Vermogensmeter). Met behulp van deze twee apparaten kunt u de verliezen tussen de twee punten in het netwerk (glasvezelkabel) meten. Dit is de eenvoudigste methode. De meetmethode met een Lichtbron en een power meter geeft een absolute waarde van het verlies (de demping) van de gemeten glasvezel.

De Noyafa Optical Power Meter is een bijzonder gebruiksvriendelijk meetinstrument.

Zo hebben wij de DRK-NF900 (golflengte: 850nm, 1300nm, 1310nm, 1490nm, 1550nm en 1625nm) de Optical Power Meter en de DRK-NF901 (golflengte: 130 en 1550nm op een frequentie van CW/270Hz, 1Hz en 2HZ) de Lichtbron (Laser source). Ook is het mogelijk om alles in 1 met zowel een power meter als een laser source de DRK-NF907.

Met een Noyafa Vermogensmeter en Lichtbron kunt u veel sneller werken dan met de Optical Time Domain Reflectometer (OTDR) meting, het is veel eenvoudiger goedkoper en u heeft minder kennis nodig. En toch geeft het u voldoende informatie.

glasvezel power tester

glasvezel power meter tester

Voor meer informatie of bestellen ga naar https://www.darkeye.nl/product-category/kabel-testapparatuur-utp-netwerk-telefoon-glasvezel