Nieuws

18-10-2019

NIEUW BEWARD 1.3MP met gezichtsherkenning intercom video deurbel

Dark Eye leverancier van Beward video deurbel techniek, de video deurbel die NIET via een cloud werkt maar direct op uw eigen netwerk. Met uw mobiel, tablet of PC direct toegang tot uw video deur bel, waar door u snel kunt reageren als er aangebeld wordt, ook als u niet thuis bent.

De meeste goedkope video deur bellen werken via een clous server ergens in de wereld, gaat deze leverancier failliet heeft u niks meer aan uw video deur bel, indien de cloud te vol raakt wordt het moeilijk om verbinding te krijgen met uw video deur bel, hier geldt goedkoop is niet altijd de juiste oplossing.

Met de app op uw telefoon, tablet of pc kunt u ook deuren openen. Het is ook mogelijk om uw bestaande deurbel te gebruiken, u sluit dan eenvoudig uw eigen deurbel aan op de “poorten” van de besturing, deze zorgt er dan voor dat uw eigen bestaande deurbel af gaat als er aan gebeld wordt. dit is toch veel mooier dan een losse module die een aantal melodieën kent die u misschien helemaal niet mooi vind.

Beward video deurbel heeft een nachtzicht van 10 meter! De video deurbel is een IP camera die Onvif ondersteund, Hierdoor is het mogelijk om de video deurbel te integreren in een IP Video Bewakingssysteem. Uw systeem dient wel Onvif te ondersteunen. Tevens is het mogelijk om een SD kaart in de video deurbel te plaatsen voor het opslaan van de beelden, die u later terug kan zien. Ook kunt u de beelden in de cloud opslaan, om deze op een later tijdstip terug te zien.

IP SIP Onvif video deurbel

Beward video deurbel met opener intercom Onvif systeem ondersteund SIP protocol, in vandalisme bestendige behuizing.

IP SIP videodeurbel van Dark Eye. De oplossing voor een goede video deurbel.

video deurbel intercom met gezichtsherkenning

De nieuwste versie ondersteund ook gezichtsherkenning, waardoor het mogelijk is om deuren automatisch te laten openen.

Let op! hier dient u wel voorzichtig te werk te gaan, en alleen toe te passen als u u zelf er van overtuigt bent dat alle data goed is ingelezen.

Beward IP intercom video deurbel

1-4-2019

Kleine eenvoudige tester, die u om uw arm draagt. De tester is voorzien van AHD, TVI, RS485 ondersteuning en UTP test. 12 volt 1 Ampére stroom voorziening. Leuk klein handig model nu in onze web shop beschikbaar.


24-12-2018

Nieuw eenvoudig en snel PoE test uitvoeren.

Nieuw van Noyafa Poe tester NF-400PT, Snel en eenvoudig controleren op de PoE voeding. steek eenvoudig de netwerkkabel in de tester en deze geeft gelijk aan of er PoE aanwezig is en tevens geeft de PoE tester aan of dit Endspan of Midspan is. De tester is werkt zowel op IEEE 802.3at als ook IEEE 802.3af. Identificeert het type van de voeding over netwerkkabel. Eenvoudig en snelle tester voor slecht 13,50 Euro excl.

Noyafa NF-400PT voor snel controleren van de PoE voedingGa gelijk na de shop: https://www.darkeye.nl/shop/kabel-testapparatuur-utp-netwerk-telefoon-glasvezel/noyafa-nf-400pt-poe-at-af-standaard/


23-10-2018

Nieuw HD combi cctv camera tester van TICCTV.

Nieuwe tester van TICCTV de camera tester voor de Engineer, Installateur en onderhoud- storingsdiensten.

Eenvoudig testen het beter inzichtelijk maken van problemen, probleemoplossen gaat dieper en sneller. De HD Combi cctv camera tester type A8 is een compacte, robuuste en duurzame HD Combine CCTV-tester. Het is bedoeld voor Beveiliging- Engineering, en voor  controle van installatie, foutopsporing, probleemoplossing en onderhoud. Deze testtool wordt gecombineerd met Onvif-test (nieuwste versie), TDR, digitale multimeter, optische meter, draadloze test (spectrum-, wifi- en wifi-signaaltest), zeer gebruiksvriendelijk.

HD combi camera tester voor engineer en storingsdiensten

Nieuw A8 HD combi tester

A8 heeft krachtige gegevensanalysemogelijkheden. Het kan gegevens uit de tijdsperiode vastleggen, een screenshot van een evenement – wavevorm om de gebruiker te helpen de moeilijkste intermitterende gebeurtenis op te lossen, en het is handig voor de technicus om te controleren en analyseren. De CCTV camera tester waar u mee meer kunt oplossen, sneller en beter.

___________________________________________________________________________________

10-9-2018

Noyafa glasvezel vermogensmeter.

Dark Eye introduceerd een nieuwe tester voor het doormeten van glasvezel bekabeling.

Noyafa Optical Power Meter (Vermogensmeter).

Het snel doormeten van een Glasvezel wordt gedaan door te meten met een Lichtbron (LED/Laser source) en Optical Power Meter (Vermogensmeter). Met behulp van deze twee apparaten kunt u de verliezen tussen de twee punten in het netwerk (glasvezelkabel) meten. Dit is de eenvoudigste methode. De meetmethode met een Lichtbron en een power meter geeft een absolute waarde van het verlies (de demping) van de gemeten glasvezel.

De Noyafa Optical Power Meter is een bijzonder gebruiksvriendelijk meetinstrument.

Zo hebben wij de DRK-NF900 (golflengte: 850nm, 1300nm, 1310nm, 1490nm, 1550nm en 1625nm) de Optical Power Meter en de DRK-NF901 (golflengte: 130 en 1550nm op een frequentie van CW/270Hz, 1Hz en 2HZ) de Lichtbron (Laser source). Ook is het mogelijk om alles in 1 met zowel een power meter als een laser source de DRK-NF907.

Met een Noyafa Vermogensmeter en Lichtbron kunt u veel sneller werken dan met de Optical Time Domain Reflectometer (OTDR) meting, het is veel eenvoudiger goedkoper en u heeft minder kennis nodig. En toch geeft het u voldoende informatie.

glasvezel power tester

glasvezel power meter tester

Voor meer informatie of bestellen ga naar https://www.darkeye.nl/product-category/kabel-testapparatuur-utp-netwerk-telefoon-glasvezel